Ticketverkoop start november 2020
Menu
4 t/m 7 februari 2021 Jaarbeurs Utrecht

Fien Vermeulen

Hoe word ik een survivor?

Fien neemt je mee door haar bijzondere levensverhaal. Haar opmerkelijke carrière en niet te stoppen ambitie werden plots stil gelegd door kanker.

Fien vertelt op schaamteloze en ontroerende wijze over alle gevolgen van dien, en vooral hoe ze klap na klap wist op te vangen. Haar mentale en fysieke uithoudingsvermogen werden flink op de proef gesteld toen ze moest zien te overleven op een onbewoond eiland en gek genoeg vond ze dat heerlijk!

De lessen die Fien destilleerde uit elke tegenslag zijn doorleefd, herkenbaar en voor iedereen toepasbaar. Survivor-skills maken bezoekers wendbaar en gewapend voor verandering.

Fien Vermeulen begon haar mediacarrière bij Mattie en Wietze in de ochtendshow op Qmusic. Vanuit daar groeide ze uit tot een radiopersoonlijkheid en momenteel is zij dagelijks te horen als nieuwslezer bij QMusic. Ook presenteerde ze online programma’s als De Ochtendshow to Go bij het AD en was ze tafeldame bij RTL Late Night. Naast haar werkzaamheden op de radio presenteert zij online formats bij AD.nl en was zij kandidaat in het 20ste seizoen van Expeditie Robinson.  

Ontmoet Fien op vrijdag in het GezondheidsTheater.

 

Foto: Lutske Veenstra