Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Eveline Bongaerts

Slaap- en Adem therapeut

Eveline is Slaap- en Adem therapeut bij Schaafsma Kliniek voor Diagnostiek en Leefstijl. Daarnaast is zij Oefentherapeut op het gebied van houding en beweging, Werkplekadviseur, NLP-coach, Stress- en Burn-out coach én Mindfulness trainer.

Workshop “Slaap je Fit”
Een derde van de volwassen Nederlanders heeft wel eens slaapproblemen. Vrouwen hebben twee keer zo vaak last van slapeloosheid als mannen.
Bijna iedereen slaapt wel eens slecht. Bijvoorbeeld bij het vooruitzicht van een spannende of drukke dag. Je ligt urenlang te piekeren komt maar niet in slaap. Of je schrikt wakker uit een nachtmerrie. Eén of twee nachten slecht slapen is niet zorgwekkend. Anders wordt het als je elke nacht de klok drie uur hoort slaan en je elke ochtend doodmoe uit bed stapt. Dan kan er sprake zijn van een slaapstoornis en is het slecht slapen een patroon geworden.
Wat de reden ook mag zijn, na een korte nacht voel je je niet fit. Gelukkig zijn er diverse tools, die je kunt inzetten om een tekort aan nachtrust te compenseren en je slaappatroon te veranderen zodat je gedurende de dag je fit kan voelen.
Hoe je dit doet, hoor je tijdens de “Workshop Slaap je Fit” van Eveline op vrijdag in de Lezingruimte Vrouwenzorg.

Workshop “Je Energie in Balans”
Je hebt het even helemaal gehad. Je voelt je leeg, uitgeput, moe, futloos. Herken je dat? Je hebt tijd nodig om weer bij te komen en jezelf op te laden met nieuwe energie. Want de hoeveelheid energie die je hebt, bepaalt onder meer hoe je dag verloopt.
Heb je weinig energie, dan krijg je over het algemeen weinig voor elkaar en je maakt dingen niet af. Vaak ben je snel geïrriteerd, want ook je energieniveau heeft invloed op je humeur.
Voel je je energiek, dan vliegt de dag voorbij, je kunt bergen werk verzetten en je voelt je fit en in balans. Het lijkt wel of je de hele wereld aan kan.
Maar hoe zorg je ervoor dat je meer energie hebt? Hoe zorg je dat je energieniveau niet bijna het nulpunt bereikt?
Je telefoon leg je iedere dag aan de stroom, zodat deze opnieuw kan opladen. Maar wat doe jij? Kun jij iedere dag jezelf opladen?
Hoe je dit doet, hoor je tijdens de “Workshop “Je energie in balans” van Eveline op zaterdag in de Lezingruimte Vrouwenzorg.

Ontmoet Eveline op vrijdag en zaterdag in de Lezingruimte Vrouwenzorg.