Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Eveline Bongaerts

Slaap- en Adem therapeut

Eveline is Slaap- en Adem therapeut bij Schaafsma Kliniek voor Diagnostiek en Leefstijl. Daarnaast is zij Oefentherapeut op het gebied van houding en beweging, Werkplekadviseur, NLP-coach, Stress- en Burn-out coach én Mindfulness trainer.

Workshop “Slaap je Fit”
Een derde van de volwassen Nederlanders heeft wel eens slaapproblemen. Vrouwen hebben twee keer zo vaak last van slapeloosheid als mannen.

Bijna iedereen slaapt wel eens slecht. Bijvoorbeeld bij het vooruitzicht van een spannende of drukke dag. Je ligt urenlang te piekeren komt maar niet in slaap. Of je schrikt wakker uit een nachtmerrie. Eén of twee nachten slecht slapen is niet zorgwekkend. Anders wordt het als je elke nacht de klok drie uur hoort slaan en je elke ochtend doodmoe uit bed stapt. Dan kan er sprake zijn van een slaapstoornis en is het slecht slapen een patroon geworden.

Wat de reden ook mag zijn, na een korte nacht voel je je niet fit. Gelukkig zijn er diverse tools, die je kunt inzetten om een tekort aan nachtrust te compenseren en je slaappatroon te veranderen zodat je gedurende de dag je fit kan voelen. Hoe je dit doet, hoor je tijdens de "Workshop Slaap je Fit" van Eveline Bongaerts.

Als Slaap- en Ademtherapeut bij de gerenommeerde Schaafsma Kliniek voor Diagnostiek en Leefstijl in Bilthoven, is Eveline op missie om je te helpen een verkwikkende nachtrust te bereiken en jouw wakkere uren te transformeren.

Naast haar rol als Slaap- en Ademtherapeut draagt ze meerdere hoeden: Zo geeft ze vitale workshops bij bedrijven en werkt ze als Oefentherapeut voor houding en beweging, Werkplekadviseur, Stress- en Burnout Coach en Mindfulness Trainer.

Haar uiteenlopende expertise komt samen om de holistische aspecten van welzijn aan te pakken en jou een alomvattende aanpak voor een gezondere levensstijl te bieden.