Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Estrella van Toor

Auteur

Word weer écht gelukkig

Estrella van Toor is coach, auteur en spreker op het gebied van mindset- en gedragsverandering en helpt, als co-founder van FullCharge en auteur van de Wake up to grow Journal, dagelijks duizenden mensen om lekker in hun vel te zitten, het beste uit zichzelf te halen en te genieten van elke dag.

Het verleden kun je niet veranderen. Wél kun je vandaag, op dit moment, invulling geven aan het leven dat nog voor je ligt: een toekomst waarin je het beste in jezelf naar boven haalt en geniet van elke dag.

Om deze toekomst te creëren, zul je je dagelijkse keuzes hierop af moeten stemmen. Net zo vaak totdat de keuzes vanzelf gaan. Dan worden ze namelijk een onderdeel van wie jij bent. Een routine. En als je hierin slaagt, zullen zelfs je grootste dromen werkelijkheid worden.

Tijdens de presentaties laat Estrella je op een interactieve manier zien hoe je met kleine veranderingen in je dagelijkse routines grootste resultaten kunt boeken in hoe je je voelt en wat je doet én geeft ze je inzichten en vragen die je leven zullen veranderen.

Ontmoet Estrella dagelijks in het BloggersTheater.