Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Estrella & Jordy van Toor

Auteur

Laad jezelf dagelijks op en kom weer echt in balans!
Heb jij het gevoel dat je uit balans raakt? Ben je vaker moe dan energiek? En gaan je gedachten continu door? Dat is niet zo gek in een tijd waarin extreem veel mogelijk is, we door technologie altijd bereikbaar zijn en we ‘ontspannen’ door te scrollen op sociale media.

Jordy & Estrella van Toor zijn broer en zus, oprichters van FullCharge en de hosts van de FullCharge Podcast. Een aantal jaar terug liepen zij zelf tegen de veelvoorkomende uitdagingen van vandaag de dag aan: het gevoel uit balans te raken, weinig energie en continu ‘aan’ staan.

Ze besloten samen te experimenteren met kleine veranderingen in hun mindset en dagelijkse keuzes om beter in hun vel te zitten. Zoals een dagelijkse wandeling maken, negatieve gedachten vervangen door positieve gedachten en het vaker wegleggen van hun telefoon. Met deze kleine veranderingen kwamen ze steeds meer in hun kracht te staan en ontstond er weer balans in hun dagen.

Nu is het hun missie om zoveel mogelijk mensen ditzelfde te laten ervaren. Dit doen ze met de FullCharge Podcast, de FullCharge App en door energieke lezingen over mentale gezondheid, (werk)geluk en de uitdagingen van verschillende generaties. De belangrijkste en meest herkenbare elementen uit hun energieke lezing, delen ze op de Gezondheidsbeurs. Verwacht interactie, humor en concrete voorbeelden waarmee je niet alleen geïnspireerd, maar ook geactiveerd wordt om keuzes te maken waarmee jij weer in balans komt.

Ontmoet Estrella & Jordy op vrijdag in het GezondheidsTheater.