Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Esther Kollmann & Annette Wichmann

Oud Met Glimlach Handboek

Masterclass gezond & gelukkig ouder worden
Aan informatie over gezond ouder worden geen gebrek. Heb je geen zin om stapels boeken te lezen en uren op internet te zoeken naar informatie en tips? Volg dan deze Masterclass van Esther en Annette met 10 belangrijke tips uit hun handboek OMG Oud Met Glimlach. Na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de auteurs. 

Esther en Annette delen graag hun eigen ervaringen én informatie die ze de afgelopen vier jaar hebben verzameld met als doel zo gelukkig, gezond en relativerend mogelijk ouder te worden. De auteurs hadden zelf behoefte aan een simpel van-top-tot-teen-overzicht. OMG Oud Met Glimlach legt uit wat er in ons lichaam gebeurt, geeft tips om de mogelijke (fysieke en mentale) ongemakken die je kunt verwachten het hoofd te bieden én belicht de positieve kant(en) van het ouder worden.  Elk onderdeel hebben ze laten checken door een expert op dat specifieke gebied. Alles staat overzichtelijk bij elkaar in één boek, van terugtrekkend tandvlees, tot botontkalking en van voeding tot ontspanning, met heldere uitleg en een persoonlijke touch. 

Beter begrijpen hoe je lichaam werkt, maakt het makkelijker om zelf in te kunnen schatten wat wel of niet goed voor je is. En volgens psychiater George Vaillant is gelukkig oud worden een makkie, sterker nog: “Ouderdom leidt tot meer geluk”. Daar doen we het voor!

Ontmoet Esther en Annette op donderdag in het GezondheidsTheater.