Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Emmely Jacobs

Gelukkig zijn doe je zo!

Zou jij je elke dag gelukkig willen voelen? Is dit dan wel mogelijk? Ja! Dit is mogelijk is èn Emmely Jacobs gelooft 100% dat jij dit elke dag kunt ervaren!

Na jaren van drukte, stress, burnouts, anxiety, en “the corporate life”, ervaart Emmely nu hoe zalig het is om dagelijks te leven vanuit haar passies en innerlijke kracht.

Graag deelt Emmely hoe je met makkelijke praktische tips & tricks meteen verandering kunt brengen in je leven, en daarnaast deelt ze de belangrijkste tools zodat je altijd de weg terug naar jezelf kunt vinden.

Emmely heeft al meer dan 10 jaar ervaring als (internationale) yoga docent en coach, en combineert haar krachten als wetenschapper met haar interesse in het holistische & het spirituele. Je kunt haar vinden op www.emmelyjacobs.com waar ze vooral bezig is met themas zoals Innerlijke Kracht, het Spiritueel Ontwaken, Kundalini Yoga, en Human Design chart readings. Daarnaast is ze te vinden in haar yoga studio in Rotterdam of in het buitenland voor workshops en retreats. 

Ontmoet Emmely op vrijdag en zondag in het BloggersTheater.