BELANGRIJKE MEDEDELING
Menu
3 t/m 6 februari 2022 Jaarbeurs Utrecht

Emmely Jacobs

Yoga docent, mentor & coach

Human Design: Luister naar je ziel en leef vanuit je innerlijke kracht!

Ben je over het algemeen tevreden over je leven, maar je zou meer vanuit je ziel willen leven en je hart volgen?

Vanaf je geboorte word je geconditioneerd door iedereen en alles. Stress, burnout, druk in je hoofd zijn, anxiety, hooggevoeligheid, onrust, e.d. zijn allemaal symptomen van wanneer je de ander volgt in plaats van je hart.

Dus hoe weet je dan zeker wat je ziel wilt en hoe luister je hiernaar? Gelukkig is er Human Design, een systeem waar wetenschap en esoterie samenkomen, waarbij je volledig inzicht krijgt in o.a. wie je bent, je unieke krachten en wat je missie op aarde is. Met deze exacte en praktische handvatten kan je zelfverzekerd vanuit je innerlijke kracht je echte pad bewandelen en je beste leven leven!

Emmely heeft al meer dan 15 jaar ervaring als (internationale) yoga docent, mentor en coach, en combineert haar krachten als wetenschapper met haar interesse in het holistische & het spirituele. Je kunt haar vinden op www.emmelyjacobs.com waar ze vooral bezig is met thema's zoals Innerlijke Kracht, het Spiritueel Ontwaken, Kundalini Yoga en Meditatie, Human Design en Gene Keys. Ookal Emmely door haar passie voor reizen regelmatig in het buitenland te vinden is voor het geven van lessen, workshops en retreats, is ze altijd virtueel bereikbaar voor je persoonlijke sessies.

Ontmoet Emmely op donderdag en vrijdag in het BloggersTheater.