Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Ellen van Gijsel

Directeur en oprichter van Bloedwaardentest

Je Bloed Liegt Niet: Inzichten voor een Langer en Gezond Leven

Ellen van Gijsel, visionair en oprichter van Bloedwaardentest, de pionier in labonderzoek voor particulieren, deelt essentiële inzichten over het bevorderen van gezond ouder worden door een diepgaand begrip van bloedwaarden en andere labonderzoeken.

In deze boeiende presentatie onthult Ellen van Gijsel  inzichten om langer gezond te leven door te duiken in biomarkers. Ze benadrukt de noodzaak van het optimaliseren van je biologische leeftijd om ziekten in latere levensfasen te voorkomen.

Ellen vergelijkt het zorgdragen voor je gezondheid met het onderhoud van een auto. Pro-actieve gezondheidszorg is als een APK-keuring voor je lichaam met een dashboard om te sturen. Blind varen op gevoel of lukraak supplementen slikken is verleden tijd. Meten is weten. Controleer je "bandenspanning," ververs de "olie," en ontdek wat je persoonlijk nodig hebt om optimaal te functioneren. Voorkom dat je naar de "garage" (dokter) moet door tijdig gericht in te grijpen door het verbeteren van je lifestyle.

Concrete voorbeelden van bloedtesten, die vroegtijdig  signalen kunnen geven over diabetes of tekorten, tonen aan hoe je je biologische klok kunt terugdraaien. Leer hoe je je jonger en fitter kunt voelen door je bloedwaarden te verbeteren. Een niet te missen inzicht voor een langer en gezonder leven.

Ellen is dagelijks te zien op het PresentatiePodium.