Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Drs. Laurine van der Steen

Gezondheidswetenschapper, levenskunstcoach en ondernemer

 5 tips voor een lichter en vrijer leven

Een paar jaar geleden is Laurine begonnen met het bedrijf Transformatie Academie Laurine, omdat ze graag leeft vanuit passie.  Graag wil ze haar tips delen over hoe ze een lichter en vrijer leven heeft gecreëerd, omdat ze iedereen ook zo’n leven gunt. Om een droomleven te kunnen creëren heeft iedereen een eigen “recept”. Wat voor de een werkt , hoeft niet voor de ander te werken.

Hoe zou het  voor je zijn als je een rustiger en vrijer leven zou hebben? Als Laurine bij je komt filmen over 1 jaar hoe anders zou je leven er dan uitzien?  Maak je bewuster keuzes? Doe je de dingen waar je blij van wordt? Is je energieniveau en je mentale gezondheid verbeterd?

Laurine geeft je tips vanuit expertise en eigen ervaringen hoe jij veranderingen aan kunt brengen binnen verschillende gebieden van je leven om ook dansend door het leven te kunnen gaan met de lichtheid en vrijheid die jezelf wilt.

Naast haar bedrijf, werkt ze 2 dagen in de week bij een academisch ziekenhuis op het gebied van kwaliteit en onderzoek binnen de Neurologie.  Daarnaast vertegenwoordigt ze voor het IPCRG ( The International Primary Care Respiratory Group) alle astma patiënten wereldwijd. Binnen deze 2 functies draag ze bij aan wetenschap, onderzoek, maar ook praktische handvatten voor de patiënten in de dagelijkse praktijk. Deze expertise gebruikt ze ook binnen haar coaching en trainingspraktijk.

Ontmoet Laurine dagelijks in Lezingruimte Varia.