Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Dieuwke Tijsen

Oprichter CleanEatingNow

Afvallen en je energieker voelen zonder crashdieet of uren in de sportschool.
Kan dat? Ja dat kan!

Auteur van het V-Lifestyle Belevingsboek, Winnaar van de Award “Special Interest Food Blog 2017” en ervaringsdeskundige Dieuwke Tijsen viel 55 kilo af, dankzij de gezonde V-Lifestyle. Na jaren van diëten vond ze dé manier om eenvoudig kilo’s kwijt te raken en veel meer energie te krijgen.

Dieuwke ontwikkelde naar aanleiding van haar eigen ervaringen een interactief belevingsboek. Een avontuurlijke reis vol nieuwe ontdekkingen, zodat de lifestyle beter beklijft en je sneller op weg kunt naar een gezonder leven.Een gids om kilo’s te verliezen, kwaaltjes kwijt te raken en energieker door het leven te gaan.

Dieuwke staat tijdens haar presentatie stil bij hoe je kunt beginnen, kunt volhouden en kunt blijven genieten van heerlijk gezond eten. Bovendien deelt ze haar geheim met jou!

Ontmoet Dieuwke op vrijdag, zaterdag of zondag in het BloggersTheater.

De eerste reacties op het belevingsboek:

Aukje van Ginneken: 
“Eindelijk een realistisch geschreven boek, geschreven door een vrouw met een groot gezin en een carrière. Iedereen kan dit. Zelfs ik”.
Plien van Bennekom: 
“Echt iets voor mij, een inhoudelijk boek gevuld met humor. Een must voor wie van gezond eten houdt”.
Ilse Warringa (Luizenmoeder): 
“Een boek waar elke zure pruim blij van wordt”.
Bart van Olphen: 
“Fish Tales gaat net als de V-Lifestyle over duurzaamheid en daarom herken ik me in dit boek. Goed eten maakt een betere wereld”.
 

Foto: Ellen Cornegoor