Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Debbie van Kuijk

DebsSteps      

Hulp nodig de juiste stappen te zetten? Ik breng jou in beweging! Fysiek en mentaal!

Debbie (@DebsSteps) is 42 jaar en moeder van een jongen van 15. Sinds 2013 onderneemster. Zo runde zij haar eigen bootcampclub, een hardloopkledinglijn, organiseert een hardloopevenement en is een succesvol influencer op het gebied van sporten, reizen en selfcare. En nu is zij bezig haar eigen praktijk RightSteps aan het opzetten. Debbie motiveert en inspireert mensen om het maximale uit het leven te halen. Zij brengt mensen letterlijk in beweging. Ook wanneer het leven (even) tegen zit.
Debbie gaf eerder (2018/2019) presentaties op De Nationale Gezondheidsbeurs over ‘geestelijk en lichamelijk fit zijn’ en dit jaar wilt zij verder inzoomen op het onderwerp ‘jezelf terugvinden en herscheppen, na bijvoorbeeld een intense periode’. Denk aan een scheiding, de Corona-periode, een burn-out, narcistische relatie of wanneer je gewoon even helemaal opnieuw wilt beginnen!

Wat je kunt verwachten: tips en tricks om jezelf terug te vinden en te herscheppen, goed voor jezelf te zorgen, motivatie om het maximale uit het leven te halen, ontspannende ademhalingsoefening. Achteraf is er een Meet & Greet en kun je Debbie persoonlijk om tips vragen.

Ontmoet Debbie op vrijdag in het BloggersTheater.