Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Debbie de Groot

Holistisch Lifestyle & Performance Coach

Een holistische visie is de sleutel tot succes voor jouw vitale leefstijl

Debbie de Groot is oprichtster van Feed For Lifestyle. Ze is holistisch lifestyle & performance coach en helpt ambitieuze mensen op een down-to-earth wijze om écht goed in hun vel te komen. Zowel fysiek als mentaal.

Ze werkt vanuit een holistische visie waarbij ze verschillende pijlers (ademhaling, inspanning, ontspanning en voeding) onderling verbindt en inzet om je vitale leefstijl aan te laten sluiten op de doelen die je voor ogen hebt. Op de Nationale Gezondheidsbeurs neemt ze mensen graag mee in hoe je vanuit een holistische visie veel meer uit je leefstijl kunt halen. Zo creëer je in kleine en logische stappen een leefstijl die echt bij je past, een blijvende, sterke basis heeft en jou ondersteunt om alles te doen wat je wilt doen. Vanuit fitheid, energie, rust en focus. 

In haar ‘talk’, wat meer een workshop is, geeft ze tips en tricks om de individuele ‘trends’ in leefstijl/gezondheidsland in te passen in jouw persoonlijke en unieke holistische leefstijl. Zo kom je na een bezoek aan de beurs niet alleen vol inspiratie en nieuwe kennis thuis, maar ook met concrete tools om jouw vitale leefstijl een mooie, duurzame upgrade te geven.

Ontmoet Debbie op zaterdag en zondag op het PresentatiePodium.