Koop je ticket hier
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Davida van Beckhoven

Holistisch stressreductie therapeute

Holistische stressvermindering. De totale aanpak voor lichaam, geest én ziel

Davida heeft 38 jaar ervaring in het behandelen van allerlei stress klachten. Ze begon als psychosomatisch fysiotherapeute en verdiepte zich verder in holistische geneeswijzen vanuit o.a. cranio-sacraaltherapie, Chinese geneeswijzen, traumatherapie en hartcoherentie.

In deze lezing geeft Davida je een verdiepend, holistisch inzicht op wat stress eigenlijk is. Leer de oorzaak aan te pakken i.p.v. symptoombestrijding.

Stress is meestal niet iets wat alleen in het NU is ontstaan. Vaak is het opgebouwd in het leven uit verschillende momenten vanaf de zwangerschap tot nu. Waarbij soms ook de familiegeschiedenis impact heeft op de hoeveelheid stress.

Je geschiedenis laat sporen na in lichaam, geest en ziel.

Vanuit de holistische visie leer je te begrijpen hoe je naar de wortel kunt gaan van je stress en hoe je weer balans kunt ontwikkelen. Een belangrijke stap is zorgen dat je zenuwstelsel steeds minder AAN staat. Vergelijk het met een auto die op de parkeerplaats staat en waarbij de toerenteller nog steeds AAN staat. Vanuit AAN is er geen rust in je systeem en raakt uiteindelijk van alles uit balans. Dit speelt mee in het ontstaan van veel chronische klachten. Maar ook vermoeidheid, niet kunnen concentreren, slaapproblemen , angstklachten of onrustig voelen kunnen door teveel AAN staan ontstaan.

Je krijgt in deze lezing nieuwe inzichten hoe jouw emmer van stress is gevuld.

Ga naar huis met handvatten hoe jij je stress emmer kunt legen, vanuit een holistische visie. Dit is wat je ondersteunt in meer vitaliteit en gezondheid en tevens de verbinding met je hart voedt.

Ontmoet Davida op vrijdag in Lezingruimte Mind.