Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Claudia Vesters

Gewicht- & Hormoondeskundige èn ervaringsexpert

Gezond Afvallen zonder dieet voor de 40+ vrouw

Claudia Vesters is Gewicht- & Hormoondeskundige èn ervaringsexpert. Jarenlang had ze zelf een strijd met haar gewicht en eten. Op wat ze zelf haar ‘dieptepunt’ noemt was ze obees (BMI 36,7), ongezond en het gevecht met eten en zichzelf helemaal beu. Ze nam ze het besluit om te gaan leven als een Gezond Slanke vrouw, ondanks dat ze obees en ongezond was. Door zich helemaal te gaan verdiepen in gezonde voeding, leefstijl en mind heeft ze haar leefstijl volledig omgedraaid, viel ze 39 kilo af, werd gezond, nam afscheid van haar eetstoornis en werd de gezond slanke vrouw.

Vanuit haar eigen ervaring en de talloze studies die ze daarna volgde is de Vrouw in Balans Methode ontstaan. Hiermee heeft Claudia al honderden 40+ vrouwen geholpen om gezond en blijvend af te vallen met (h)eerlijk eten uit de supermarkt. Ze deelt in de Vrouw in Balans Methode al haar kennis en tools,  geeft hiermee aan vrouwen de regie terug om zelf te beslissen wat en hoeveel ze eten zodat ze gezond slank worden en blijven.

In haar talk ‘Blijvend afvallen zonder dieet voor de 40+ vrouw’ deelt Claudia haar eigen verhaal en praktische tip en tools om zelf mee aan de slag te gaan.

Ontmoet Claudia dagelijks in Lezingruimte Vrouwenzorg.