Koop hier je tickets in de voorverkoop
Menu
2 t/m 5 februari 2023 Jaarbeurs Utrecht

Claudia Vesters

Hormoon- en Gewichtexpert

Laat je hormonen voor je werken!

Claudia is Hormoon- en Gewichtexpert. Jarenlang heeft ze zelf een strijd gehad met eten en haar gewicht. In 2013 besloot ze om het roer blijvend om te gooien en zich te gaan verdiepen in voeding, maar ook in de werking van het brein en hormonen. Het werkte, ze viel 39 kilo af en werd de gezonde, energieke vrouw die ze wilde zijn!

Het grootste inzicht dat ze kreeg was dat je met voeding en het brein, je hormonen voor je kan laten werken. Het zijn je hormonen die de hoofdrol spelen. Hormonen zijn betrokken bij bijna alle processen in je lichaam. Ze bepalen o.a. hoe je je voelt, regulieren je slaap of je vet verbrand of vet opslaat.

Door je hormonen voor je te laten werken kan je, zonder streng dieet, weer lekker in je vel komt te zitten, verlost worden van hormonale klachten en kwaaltjes en ervoor zorgen dat je je ideale gewicht gaat bereiken.

Tijdens haar presentaties laat Claudia zien hoe je je hormonen voor je kan laten werken, met (h)eerlijke voeding uit de supermarkt. Ze geeft je inzichten, inspiratie en praktische handvatten die je meteen zelf kan gaan toepassen.

Ontmoet Claudia dagelijks op het Vrouwenzorgplein.