Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Chi Natural Life

Waarom je essentiële oliën inzet voor jouw gezondheid

Essentiële oliën (ook wel aromatische of etherische oliën genoemd) worden op natuurlijke wijze veelal uit geurige heilzame planten gewonnen. Zo kan de levenskracht (Chi) in de vorm van etherische olie op mens of dier worden overgedragen. Ze activeren het afweersysteem, zijn nuttig voor lichaam en geest en hebben een gunstige invloed op de gezondheid. Het gebruiken en toepassen van etherische oliën heet aromatherapie.

Elke olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en dit mengsel van werkzame stoffen bepaalt de werking en eigenschappen. Sommige oliën past men toe bij lichamelijke klachten zoals schimmelinfecties, verkoudheid of acné. Andere oliën bezitten een grote psychische en emotionele waarde – ze kunnen ontspanning bevorderen of een ruimte aangenaam begeuren, waardoor onrust en angst vermindert. Je zet essentiële oliën voor:

  • Sfeer & luchtzuivering
  • Gezondheid & weerstand
  • In & rondom huis
  • In de keuken
  • Natuurlijke huidverzorging

You’ve got Chi!
Bij Chi Natural Life willen ze het bewustzijn van de positieve werking van natuurlijke producten op de gezondheid vergroten. Zij zijn trots dat ze de verbinding mogen zijn tussen de levenskracht van de natuur en jouw gezondheid.