Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Charlotte de Jong

Charlie's Kitchen

Grip op je ENERGIE

Charlotte is online voedingsdeskundige en ENERGIE-expert. Zes jaar geleden belandde zij in een in een burn-out en raakte depressief. Dat donkere diepe dal leerde haar waar het echt om gaat. En deze lessen heeft ze nu nog elke dag profijt van heeft.

Als jij jouw lichaam namelijk niet geeft wat het echt nodig heeft hoe verwacht je dan dat je natuurlijke energie systeem optimaal werkt?
Het woord JA kwam er standaard uit, wat dan weer resulteerde in altijd alle ballen tegelijk hoog houden en het altijd perfect willen doen.

Kiezen voor haarzelf durfde ze niet en was een uitdaging. Maar nu weet ze' ENERGIE is nr 1 prioriteit. Zonder energie wordt alles zwaar, moeilijk en negatief!

Charlotte ziet dagelijks in haar online praktijk tientallen mensen die altijd moe zijn, leef, uitgeput en niet blij met hunzelf. Ze voelt de onrust en ontevredenheid. Moeders die alle ballen hoog houden, vaders die bijna in elkaar krimpen van het gesnauw van de vrouwen.

We luisteren niet naar ons lichaam. Terwijl ons lichaam voor ons werkt. Ons lichaam heeft maar een doel en dat is overleven! 
We zeggen JA waar we NEE bedoelen! En vervolgens staan we ‘s avonds voor de spiegel en denken we: is dit mijn lichaam? Mijn leven? Ik ben kapot... 

Morgen weer een dag.
Gelukkig doe je de dag erna weer hetzelfde. Charlotte brengt je terug naar het hier en nu, waar NEE het magische woord is en waar we JA gaan zeggen tegen onszelf!

Jij mag bruizen van de energie!
Jij mag stralen!
Jij mag genieten!
Jij mag je lichaam geven wat het nodig heeft!

Het wordt tijd dat je naar buiten komt, want jij bent goed genoeg. Charlotte leert je in deze masterclass in drie stappen grip te krijgen op je energie.

Ontmoet Charlotte op donderdag, vrijdag en zaterdag in het BloggersTheater.