BELANGRIJKE MEDEDELING
Menu
3 t/m 6 februari 2022 Jaarbeurs Utrecht

Carlos Lens

Personal trainer

Personal Trainer Carlos Lens is een gamechanger in de Nederlandse Fitness wereld

Carlos vertaalt trends naar aantrekkelijke trainingsprogramma’s voor zowel particulieren als sportscholen. In the zero’s haalde hij de aerobicvorm Tai Bo uit The States naar Nederland. Hij vertelde erover op televisie wat resulteerde in honderden fitnessinstructeurs op wat leidde tot een ware rage. Zijn instructievideo werd zo populair dat die nu nog steeds de best verkochte fitnessvideo allertijden is.

De trend die Carlos nu ziet, is de focus op billen. Sterren als J.Lo en Kim Kardashian hebben het schoonheidsideaal veranderd: een mooie booty nu hotter dan ooit. Met een uitgebreid programma helpt Carlos nu vrouwen de shape te bereiken waar zij van dromen.

Je kent Carlos van televisie. Zijn eigen ochtendprogramma Move That Body was jarenlang op Net5 te zien en hij trad op als de fitness-expert in tv-programma’s als Big Diet en De Gouden Kooi. Momenteel is hij een van de trainers van Fitchannel.

Naast al deze werkzaamheden is Carlos ook nog personal trainer. Carlos heeft met veel bekende Nederlanders gewerkt, waarvan Linda de Mol na 15 jaar nog steeds een van zijn klanten is.

Carlos is aanwezig op de GezondheidsBeurs met zijn eigen stand met Het Billenboek zijn Booty Bands en zijn eigen Booty app.

Tijdens de beurs zal Carlos op zijn energieke wijze de mini workshop/out/Q&A "LOS MET CARLOS" presenteren meta als basis de 3 magische peilers rust, training en voeding.

Workshop/out/Q&A 'LOS MET CARLOS'
Vraag Carlos het hemd van het lijf tijdens deze mini workshop/energizer. Hij gaat zijn 3 magische peilers voor een gezonde lifestyle bespreken waarmee hij zn bekende en onbekende klanten mee begeleid. Wie weet sluit hij wel af met een mini workout ZONDER te zweten, mis dit niet!

Ontmoet Carlos dagelijks in het GezondheidsTheater en op zijn stand!