Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Carlos Lens

Personal trainer

Billen zijn hot! We willen ze groter, ronder, gespierder en voller. We willen de billen van Kylie Jenner, of die van J.Lo. Maar hoe krijgen we dat voor elkaar? Bilexpert Carlos Lens ging op zoek naar de mooiste billen van Nederland en vroeg de eigenaressen hoe zij aan hun kick-ass kont komen. De antwoorden zijn eerlijk en inspirerend. Carlos Lens is de well-being coach van vele bekende Nederlanders waaronder Linda de Mol.

Vandaag de dag is personal trainer Carlos Lens niet meer weg te denken uit de fitnesswereld. In Florida heeft hij zijn passie voor aerobics ontwikkeld door op verschillende sportcentra les te geven. Hij kwam daar in aanraking met de nieuwste fitnessrage Tae Bo en introduceerde dit met groot succes in Nederland. Carlos wisselde groepslessen af met workshops aan honderden instructeurs zodat Tae Bo ook hier een grote landelijke hit werd. Hij bracht een eigen video uit, welke vandaag de dag nog steeds de best verkochte Nederlandse fitnessvideo aller tijden is.

Met Carlos' unieke trainmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van de speciaal door hem ontwikkelde trainingsband staan we aan de vooravond van een nieuwe rage in fitnessland. Nu de bilexpert met zijn nieuwe boek alles over onze achterkant blootlegt is er niets meer dat je tegenhoudt snel, eenvoudig en effectief te werken aan jouw fitheid. Alleen jij zelf dan nog misschien.

In de sportschool gaat het tegenwoordig 9 van de 10 keer over billen en het is een beweging die Carlos zelf erg aanspreekt: "voor een goede bilpartij hoef je niet per sé af te vallen. Voor mooie billen moet je gezond sporten én gezond eten!” Ook met Carlos Lens over billen praten? 

Ontmoet Carlos dagelijks op de beurs, tijdens zijn presentaties of doe mee met de Booty Workouts!