Koop je ticket hier
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Carlos Lens

Personal trainer

Van tv trainer,  trendwatcher tot aan personal coach

Carlos zit  al 25+ jaar in het vak en weet als geen ander de successen en valkuilen op het gebied van gezondheid. Rust training voeding en suppletie is zijn visie voor een gezonde lifestyle. Bewaar je vragen voor de beurs en Carlos gaat ze beantwoorden tijdens dit interview en Q&A. Wil je een leuke deodorant proof workout ervaren? Doe dan mee in de" House of Carlos" workout ruimte. Neem ook een kijkje in zijn stand want Carlos heeft iets nieuws....

Carlos vertaalt trends naar aantrekkelijke trainingsprogramma’s voor zowel particulieren als sportscholen. In the zero’s haalde hij de aerobicvorm Tai Bo uit The States naar Nederland. Hij vertelde erover op televisie wat resulteerde in honderden fitnessinstructeurs op wat leidde tot een ware rage. Zijn instructievideo werd zo populair dat die nu nog steeds de best verkochte fitnessvideo allertijden is.

De trend die Carlos nu ziet, is de focus op billen. Sterren als J.Lo en Kim Kardashian hebben het schoonheidsideaal veranderd: een mooie booty nu hotter dan ooit. Met een uitgebreid programma helpt Carlos nu vrouwen de shape te bereiken waar zij van dromen.

Je kent Carlos van televisie. Zijn eigen ochtendprogramma Move That Body was jarenlang op Net5 te zien en hij trad op als de fitness-expert in tv-programma’s als Big Diet en De Gouden Kooi.

Naast al deze werkzaamheden is Carlos ook nog personal trainer.

Ontmoet Carlos dagelijks op zijn stand, in zijn workoutruimte of in het GezondheidsTheater.