Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Brenda van Wegen

Leefstijl & mindset coach

Hoe je een gezond gewicht krijgt zonder calorieën tellen of strenge restricties

Het lijkt wel alsof het met de leeftijd steeds lastiger wordt om op gewicht te blijven, een paar overtollige kilo’s kwijtraken praktisch onmogelijk.

Dat is wat Brenda zelf meemaakte toen ze eenmaal de 40 was gepasseerd.  Er was op zich niks veranderd in haar leefstijl, toch kwamen heel langzaam de kilo’s erbij. Ze pakte het gebruikelijke dieet uit de la, maar het werkte niet meer.  Het leek wel alsof haar lichaam er niet meer intrapte, zoiets als tijdelijk koolhydraatarm eten. Het was voor haar duidelijk merkbaar dat er iets fundamenteel veranderd moest worden.  

Opmerkingen als “dat hoort bij je leeftijd” en “er is toch niks aan te doen” vond ze niet afdoende en stimuleerde haar om op onderzoek uit te gaan. Na verschillende opleidingen en trainingen wist ze dat het weldegelijk anders kon. Sterker nog, ze merkte dat haar interventies niet alleen haar gewicht goed deed maar dat ze zich ook veel energieker ging voelen.

Tijdens de presentatie op de beurs vertelt Brenda op een inspirerende manier wat het betekent als je huidige leefstijl niet meer past bij de behoeftes van je lichaam. Welke hormonen daardoor uit balans kunnen raken, met als gevolg dat je gewicht toeneemt. Ze legt uit wat er nodig is om je hormonen op een relaxte manier weer in balans te krijgen, zonder dat je dat doet op pure wilskracht en afzien.

Brenda van Wegen heeft een eigen coachpraktijk, waarin zij met name vrouwen helpt die last hebben van klachten zoals vermoeidheid, overgewicht en overgangsklachten. Met de juiste leefstijl & mindset interventies en het aanpakken van onderliggende problemen maken haar cliënten een ware transformatie naar de vrouw die ze zo dolgraag willen zijn.

Brenda is Trainer Hormoonfactor, Orthomoleculair hormoonspecialist en Energetisch therapeut in opleiding.

Ontmoet Brenda op zaterdag en zondag in het PresentatiePodium.