Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Brenda van Wegen

Leefstijl & mindset coach

4 praktische stappen om van chronisch vermoeid te gaan naar bruisen van energie

Je bent niet vooruit te slepen. Op dinsdag verlang je al naar het weekend en hebt geen idee hoe je de komende dagen kunt doorkomen.

Het lijkt wel alsof het steeds lastiger voor je wordt om je accu op te laden en zoekt vertwijfeld naar inspiratie om je situatie te verbeteren.

Dat is wat Brenda zelf meemaakte toen ze eenmaal de 40 was gepasseerd. Op een of andere manier kwam ze in een vicieuze cirkel terecht, waar ze niet meer uit leek te komen: ze was moe en had nergens meer zin in. Het leek wel alsof haar lichaam tevergeefs probeerde om op te laden, maar het lukte gewoon niet. Het was voor haar duidelijk merkbaar dat er iets fundamenteel veranderd moest worden.  

Opmerkingen als “dat hoort bij je leeftijd” en “er is toch niks aan te doen” vond ze niet afdoende en stimuleerde haar om op onderzoek uit te gaan. Na verschillende opleidingen en trainingen wist ze dat het weldegelijk anders kon. Sterker nog, ze merkte dat haar interventies niet alleen haar energielevel goed deed, maar dat ze zich in algemene zin veel beter ging voelen.

Tijdens de presentatie op de beurs benadert Brenda op een inspirerende manier de klacht vermoeidheid vanuit verschillende invalshoeken. Ook legt ze – in 4 praktische stappen - uit wat er nodig is om je energiehuishouding structureel een boost te geven, zodat je weer op een prettige manier door de dag kunt komen.

Brenda van Wegen heeft een eigen coachpraktijk, waarin zij met name vrouwen helpt die last hebben van klachten zoals vermoeidheid, overgewicht en overgangsklachten. Met de juiste leefstijl & mindset interventies en het aanpakken van onderliggende problemen maken haar cliënten een ware transformatie naar de vrouw die ze zo dolgraag willen zijn.

Brenda is Trainer Hormoonfactor, Orthomoleculair hormoonspecialist en Transformatiecoach.

Ontmoet Brenda op vrijdag en zaterdag op het PresentatiePodium.