Koop hier je tickets in de voorverkoop
Menu
2 t/m 5 februari 2023 Jaarbeurs Utrecht

Brenda Frunt en Marieke de Groot

Auteurs, intermittent living experts

Vet verbranden, vet genieten en volop in je energie zitten

Wil je meer energie? Niet meer trillend achter je bureau zitten als je je tussendoortje mist? Lekkerder sporten, wat kilo’s kwijt of meer focus? Maak dan van je vetten een super brandstof middels periodiek vasten. Oftewel intermittent fasting. Vetten zijn namelijk een brandstof in je lichaam waarmee je dagen vooruit kunt. Zonde om daar zo weinig gebruik van te maken.

Is periodiek vasten iets voor jou? Waarom zou je überhaupt zestien uur per dag gaan vasten en hoe combineer je dat met sporten? Dat zijn onderwerpen waar Brenda en Marieke op ingaan tijdens de workshops.

Brenda Frunt schreef eerder de bestsellers Goud op je Bord met ‘sportkok’ Erik te Velthuis. Samen met Marieke de Groot is zij eigenaar van De Voedingsacademie en auteur van het Boek Vast Wel! Over hoe minder vaak eten – periodiek vasten dus – je meer energie geeft. Met hun achtergrond in voeding en gezondheidswetenschappen coachen Brenda en Marieke mensen, ook in het bedrijfsleven en de (top)sport, op weg naar meer energie, focus en levensgeluk.

Ontmoet Brenda en Marieke dagelijks in het BloggersTheater.