Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Bram Bakker

Ex-psychiater en schrijver

Nieuw licht op oud zeer

Veel mensen dragen traumatische gebeurtenissen van vroeger met zich mee. Ze lijden onder het gevoelsarme klimaat waarin ze opgroeiden, de beperkte emotionele beschikbaarheid van ouders, of gebrek aan knuffels en complimenten. Ook al kan het jaren lijken dat het er niet is, ‘oud zeer’ verstopt zich in je lichaam en kan ineens tevoorschijn komen.

Bram Bakker is naast auteur ook uitgever bij Uitgeverij Lucht. Ook maakt hij podcasts ‘De Balanskliniek’ en helpt andere mensen daarmee.

Momenteel werkt hij met een aantal partners aan het gezondheidsplatform ‘De Balanskliniek’. Dit platform biedt ondersteuning en de weg naar een hulpverlener bij medische of psychische problemen die een bestaande balans dreigen te verstoren, of zelfs al hebben verstoord. In zijn tijd als psychiater (tot eind 2021) was Bram medisch directeur bij een aantal verslavingszorginstellingen. In 2015 debuteerde hij in het theater met cabaretier Marjolijn van Kooten met het zeer succesvolle programma Geen paniek. Daarna volgde het programma Wat beweegt de hardloper? met Abdelkader Benali en Hans Koeleman. Hij heeft momenteel zijn eerste solo-theaterprogramma: De Balansfabriek.

Ontmoet Bram op donderdag in het GezondheidsTheater.