Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Astrid Waernes

HSP-coach

De positieve kracht van HSP

Astrid heeft zich jarenlang verdiept in het gedrag van kinderen en volwassenen en begrijpt steeds meer hoe belangrijk de taal is die we tegen elkaar spreken. Daarbij in het bijzonder de taal naar onze kinderen in samenwerking met hun hoogsensitiviteit.

Het blijkt dat één op de vijf mensen hoogsensitief zijn. Ze zijn intuïtief sterk en hebben ook de neiging snel overweldigd te raken wanneer er veel mensen om hen heen zijn, bijvoorbeeld op het werk of in hun sociale omgeving. Astrid heeft zich jarenlang verdiept in de positieve kanten van het hoog gevoelig zijn, ermee te leren omgaan, de lasten leren om te buigen naar kwaliteiten en talenten. Hoe meer je jezelf erin verdiept, hoe beter je jezelf leert kennen.

Astrid Waernes is afgestudeerd in de Psychosociale therapie en runt al 16 jaar Praktijk Waernes te Purmerend. Al ruim 22 jaar geeft zij cursussen en trainingen op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling en HSP-trainingen. Zij houdt van vragen die verder en dieper gaan en dat houdt haar altijd nieuwsgierig. Astrid heeft twee kinderboeken geschreven, “De Magische pas” en “De Magische zon”.

Ontmoet Astrid op zaterdag in Lezingruimte Mind.