Koop hier je tickets in de voorverkoop
Menu
2 t/m 5 februari 2023 Jaarbeurs Utrecht

Arie Boomsma

Fitness & Health-specialist

Arie Boomsma geeft lezingen die hij zelf omschrijft als pepsessies. Aan de hand van praktische oefeningen, snedige anekdotes en direct toepasbare tips weet hij elke groep te motiveren en te inspireren. Op zijn eigen kenmerkende wijze vertelt hij over het stellen (en volhouden!) van doelen en het vinden van tijd voor beweging in een druk leven.

Trek jij je iets aan van het oordeel of de blik van anderen? Arie stimuleert je in zijn training om je eigen koers te varen, eventuele weerstand zonder genade overboord te gooien en op een prettige manier productief te zijn. Na de pepsessie loop je zonder uitzondering met een bak adrenaline en levenslust weer naar buiten!

Arie Boomsma is eigenaar van de Vondelgym-sportscholen en veelgevraagd spreker over fitness en vitaliteit. Hij was Fitness & Health-specialist bij RTL Boulevard en voor het AD maakte hij verschillende series Fit met Arie. Hij schreef over sport en gezondheid onder meer de boeken De man en zijn lichaam (2012), Beweeg (2016), FIT (2018), waarvan meer dan 80 duizend exemplaren verkocht werden, Volhard (2020) en 10.000 stappen (2021 - i.s.m. de ANWB).

Ontmoet Arie op zaterdag in het GezondheidsTheater.

 

Foto: Bobby Boomsma