Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Annemieke Houweling

Overgangspraktijk Vivere

De overgang wat overkomt mij nu?

Annemieke en Monique zijn beide verpleegkundig overgangsconsulent en aangesloten bij de beroepsvereniging VVOC. Annemieke heeft haar praktijk in Rotterdam, Dordrecht en oud-Byerland en Monique in Hoofddorp. Annemieke werkt naast haar praktijk als verpleegkundige met patiënten met slaapprobematiek. Monique is naast haar eigen praktijk ook overgangsconsulent in een ziekenhuis. Zij begeleiden vrouwen met overgangsklachten in hun praktijk met veel enthousiasme.

Wist je dat 80% van de vrouwen in de leeftijd van 45-60 jaar overgangsklachten ervaart? En dat er niet direct het bij mentale en lichamelijke klachten aan de overgang wordt gedach?

Tijdens de presentatie geven zij informatie over wat de overgang behelst, welke klachten je kan ervaren en wat je er zelf aan kan doen. Want aan overgangsklachten is vaak veel te doen. Ook informatie over wat de VVOC-overgangsconsulent voor je kan betekenen.

De overgangsconsultent is een baken van kennis over de overgang Leefstijl, voeding, beweging, slapen en stress hebben invloed op overgangsklachten. De overgangsconsulente kan hier gerichte adviezen over geven en informatie over medicatie bij overgangsklachten. Tijdens presentie krijgt u veel informatie en nodigt ook uit tot interactie.

Ontmoet Monique & Annemieke op zondag in Lezingruimte Vrouwenzorg.