BELANGRIJKE MEDEDELING
Menu
3 t/m 6 februari 2022 Jaarbeurs Utrecht

Annemarie Bruning

Presentatie GezondheidsTheater

Annemarie Bruning is naast gezicht en presentatrice van ons GezondheidsTheater ook bekend van Hart van Nederland & o.a. Radio 538 als nieuwslezer.

Al zo’n 8 jaar presenteert ze diverse programma’s op SBS, RTL en online. In het verleden heeft ze veel sportlessen gegeven (Body Attack, Body Step, RPM en Body Pump) en presenteerde ze het programma Mijn Leven, Mijn Gezondheid op RTL4.

Als presentatrice van het GezondheidsTheater is ze natuurlijk ook nieuwsgierig naar de meest gezonde leefwijze in haar drukke schema. Zo is ze in de afgelopen jaren veel minder vlees gaan eten, rent ze in de drukke periodes in elk geval elke zaterdag een rondje met haar vader en wandelt ze regelmatig lekker met haar 3 honden. Haar lievelingsrecept is Bliss Bowl met kerrie-bloemkool en hummus. Google em maar eens, echt smikkelen! 

En gezondheid is ook genieten van de liefde. Zelf is ze al 13 jaar samen met haar Frits.

Maar daarnaast is Annemarie ook gek op liefdesverhalen van anderen, en mag ze als trouwambtenaar en Ceremoniespreker de leukste koppels trouwen in binnen- en buitenland.

Ontmoet Annemarie dagelijks als presentatrice van het GezondheidsTheater & bekijk haar beurs-vlogs dagelijks op haar Instagram kanaal!