Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Annemarie Bruning

Presentatie GezondheidsTheater

Even voorstellen: Annemarie, de presentatrice van ons GezondheidsTheater!

Annemarie Bruning is geboren op 26 juli 1986 in Wageningen. Als kind al droomt ze van een carierre als presentatrice, plezier op het podium en praat ze graag en veel! Na de HAVO volgde ze een 1 jarige mode & styling opleiding, waarna ze haar studententijd vervolgde met een opleiding HBO Bedrijfskunde met als specialisatie Marketing Management.

Na het afstuderen begon haar carrière bij ContentXperience in de marketing. Hier deed ze de marketing voor diverse bedrijven in de IT-wereld. Hier kwam ook het platform IT-news voorbij. Daar begon haar presentatie-carrière. Ze volgde een aantal cursussen aan de Open Studio in Amsterdam om haar presentatieskills te verbeteren en IT-News kon beginnen!

Voor IT-news presenteerde ze maandelijk IT-gerelateerde nieuwsbulletins. Al vrij snel nam ze hierna de beslissing in het diepe te springen & het te gaan proberen als freelance presentatrice. Bij de Verkeersinformatiedienst begon ze als filelezer & presentatrice van het verkeersjournaal. In September 2011 kwam Omroep WNL op haar pad via de Verkeersinformatiedienst. Tot juli 2017 presenteerde ze 5 seizoenen wekelijks het weer en verkeer bij het programma Goedemorgen Nederland. Sinds november 2017 presenteert ze wekelijks Hart van Nederland op SBS6.

Annemarie heeft een grote liefde voor dieren, en met name honden. Vanaf 2015 presenteerde ze dan ook haar eigen hondenprogramma voor RTL4, HondenTV.  In dit programma kan ze de liefde voor haar vak en de liefde voor honden combineren. Naast presentatie produceert Annemarie dit programma zelf voor RTL4.

Naast presentatrice en voice-over is Annemarie ook werkzaam als ceremoniespreker/ trouwambtenaar en verbindt ze met liefde leuke koppels door het hele land & zelfs daarbuiten.

Ontmoet Annemarie dagelijks als presentatrice van het GezondheidsTheater.