Ticketverkoop start vanaf 1 november
Menu
2 t/m 5 februari 2023 Jaarbeurs Utrecht

Anne-Marie Fokkens

Presentatie GezondheidsTheater

Anne-Marie is al ruim 22 jaar presentator. Ze heeft duizenden tv-uitzendingen bij o.a Omroep Brabant, ZiggoSport, RTL & het AD op haar naam staan. Van live uitzendingen tot talkshows, nieuws en entertainment; alle onderwerpen komen voorbij. Met haar eigen productiemaatschappij produceert ze ook geregeld tv-programma’s en bedrijfsdocumentaires.

Daarnaast wordt ze veelvuldig gevraagd als dagvoorzitter of moderator die vaak in talkshowvorm worden gehost. Haar kracht zit in het overbrengen van een goed verhaal door een gedegen voorbereiding. Niets wordt overgelaten aan toeval en door de strakke planning is er juist ruimte voor improvisatie wat het event luchtig maakt. Het verhaal moet kloppen, ingewikkelde materie moet simpel kunnen worden uitgelegd en de kijker beloond met waar het echt om gaat.

Anne-Marie zorgt ervoor dat jouw communicatie-uiting echt naar een hoger level gaat en wordt daarom ook al vaak ingezet bij de opbouw ervan. Het uiteindelijke doel is het publiek, ongeacht de boodschap, met een glimlach naar huis laten gaan.

Door al haar ervaring wordt ze geregeld gevraagd om mensen te trainen in hun presentatievaardigheden. Vele presentatoren, burgemeesters en managers heeft ze geholpen hun skills te verbeteren. Ze maakt gebruik van een mix tussen online- en offlinelessen zodat er precies op maat gewerkt kan worden.

Ontmoet Anne-Marie op zaterdag als presentatrice van het GezondheidsTheater.