Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Anna Scott Miller

Yoga mastertrainer

Goed voor jezelf zorgen heeft een positief effect op alles wat je doet en op alles en iedereen waarmee je in aanraking komt! Yoga is voor Anna Scott Miller de brug, de samensmelting van voeding, training, rust en mindset.

Yoga is onlosmakelijk verweven in alles wat ze doet. Anna heeft de Academie voor Lichamelijke oefening (ALO) afgerond en ruim 10 jaar in het onderwijs gewerkt als sportdocente. Bewegen heeft altijd een belangrijke rol gehad in haar leven. Daarnaast heeft ze zich in voeding en coaching geschoold en vond ze in yoga de verbindende factor. Het holistische aspect en de persoonlijke ontwikkeling die het met zich mee brengt gaf de doorslag. Ze geeft fulltime les in Vinyasa, Ashtanga en Yin yoga en geeft docenten opleidingen in de Yang stylen. Het Ashtanga Vinyasa systeem is haar expertise, en dit is ook de vorm van yoga die ze dagelijks zelf beoefent.

Anna heeft een E-500 RYT registratie bij het internationaal erkende Yoga Alliance. Ze blijft zich nog steeds ontwikkelen door middel van nieuwe opleidingen, workshops en retreats (en geeft deze zelf ook). Blijven ontwikkelen is erg belangrijk voor haar. Hoe meer ze leert, hoe meer ze weet dat ze altijd ook student blijft. Haar lessen bevatten een combinatie van kracht en flexibiliteit, gelinkt met de verbindende factor van de ademhaling. De houdingen en bewegingen worden als metafoor gebruikt voor intern onderzoek naar je unieke eigen kracht, fysiek en mentaal.

Kom vrijdag naar het FoodFirst Network Theater en volg Anna’s yoga workshop waarmee je je spijsvertering stimuleert.