Ticketverkoop start november 2020
Menu
4 t/m 7 februari 2021 Jaarbeurs Utrecht

Anna Nooshin

Influencer

Anna Nooshin is wederom bekroond tot invloedrijkste influencer van Nederland. Vanaf 2011 is zij bezig en vanaf 2016 heeft ze haar volle focus op het merk Anna Nooshin.

Maar dit is Anna zeker niet komen aanwaaien. Ze heeft het niet altijd makkelijk gehad als vluchteling in vluchtelingenkampen, waarbij ze altijd verantwoordelijk was voor haar familie en waarbij ze zonder veel geld opgroeide. Zelf de kar trekken en absoluut geen gouden paplepel. Dit is haar grootste motivatie voor het leven, om dit nooit meer zo te hoeven meemaken.

Terwijl ze als merk groeide, begon Anna zich echter steeds vaker kwijt te raken. Wilde ze alles wel altijd op social media delen? Was minder materialisme niet beter? Ze voelde zich steeds meer in conflict met de tv- en modewereld.  2019 was voor haar zelfs het jaar waarin ze zich mentaal het slechtst heeft gevoeld.

Maar wat heeft haar geholpen om niet in een burn-out te raken? En hoe heeft ze de controle weer in eigen handen genomen? Ontdek het tijdens haar presentatie op de beurs. Anna spreekt dan over o.a. mental health: hoe houd je je hoofd koel en alles in balans met de druk vanuit social media.

Ontmoet Anna op zondag in het GezondheidsTheater.