Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Anki Willemsen

Lazyfitgirl Methode

Ontdek het geheim van afvallen zonder dieet met de Lazyfitgirl Methode!

Anki Willemsen werkt als voedingsdeskundige en is de founder van de Lazyfitgirl Methode, waarmee zij al tienduizenden mensen hielp naar een gezond gewicht zonder dieet, restricties of eetschema’s. Ze heeft haar persoonlijke ervaring en deskundigheid rondom voeding omgezet in een missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met voedzamer eten en daarbij blijvend af te vallen – en dat is gelukt! Elke dag komen er succesverhalen bij.

Als tiener struggelde Anki met haar overgewicht en was ze altijd aan het lijnen. Door haar narcolepsie – een slaap-waakstoornis waarbij ze vecht tegen de slaap – door minder energie kan ze weinig sporten, maar haar lichaam vraagt wél steeds om energie. Door zich in voeding en de wetenschap rondom blijvend afvallen te verdiepen, heeft ze geleidelijk haar leefstijl en eetpatroon aangepast. Inmiddels is haar leven 180 graden gedraaid, zónder dat het er minder leuk op is geworden, en is ze meer dan 25 kilo afgevallen.

Na een studie tot voedingsdeskundige in Engeland, waar Anki ook samenwerkte met psychologen en gedragswetenschappers, coachte ze tieners met morbide obesitas naar een gezonde leefstijl. Terug in Nederland besloot ze een programma op te zetten om zélf je leefstijl te veranderen. Eén waarin de focus niet lag op een dieet, maar op zelfliefde, het veranderen van een eetpatroon en de kracht van mindset. In 2019 lanceerde ze de Lazyfitgirl Methode. Inmiddels heeft de methode zich bewezen en blijven de succesverhalen binnenstromen.

Anki deelt dagelijks haar tips en ‘lazy tricks’ met meer dan 100.000 volgers op Instagram en heeft haar eigen e-learning Academy opgezet. In haar populaire Lazyfitgirl Transformatie Cursus, waarin verandering van mindset de hoofdrol speelt, coacht ze anderen persoonlijk naar een voedzaam eetpatroon en een gezonde relatie met eten. Ook verscheen in mei 2022 het boek De Eetswitch, waarin Anki niet alleen de 6 Eetswitch-stappen naar een gezonde leefstijl uitlegt, maar ook meer dan 75 heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner en feestelijke gelegenheden deelt. Met richtlijnen om in de supermarkt voedzamere keuzes te maken, en tips voor een Lazyfitgirl Mindset. De Eetswitch stond wekenlang in de bestseller top 10, en er zijn inmiddels meer dan 15.000 exemplaren van verkocht.

Ontmoet Anki op zaterdag in het GezondheidsTheater.

Fotocredits: Lara Groenhof