Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Anke Weber Smit

PhD coach, auteur en inspirator

Zien zonder ogen, een natuurlijke superkracht

Waarom “Eerst zien dan geloven” definitief achterhaald is en wat we allemaal kunnen leren, als we weer durven te spelen.

  • Leer zonder ogen zien & versterk je intuïtie;
  • Je kunt zoveel meer dan je denkt en weet;
  • Ontdek je mogelijkheden!

Wat is zien zonder ogen?
Zien zonder ogen is een holistische training voor hersenen en geest die visuele waarneming (zien) zonder ogen mogelijk maakt.

Hoe werkt het?
We weten dat we veel meer kunnen dan wat we op school leren en waar we als mens gebruik van maken. Wat als je dit verborgen potentieel bewust zou kunnen aanspreken en inzetten?

Dat doe je bij ‘zien zonder ogen’. Je activeert een zintuig dat al eeuwen bekend is maar in de vergetelheid is gedrukt door bijvoorbeeld ‘de wetenschap’.

Dit resulteert in een verruiming van het eigen bewustzijn en innerlijke beleving, wat een versterking van de eigen persoonlijkheid en innerlijk potentieel enorm bevordert. Ook helpt deze training om je bewust te worden van innerlijke blokkades en onbewuste indrukken om deze op te kunnen lossen. Op deze manier kunnen persoonlijk succes en innerlijke vrijheid veel gemakkelijker worden bereikt en zichtbaar gemaakt in het dagelijks leven.

Anke Weber Smit, PhD, is HSP specialist en zelf-healings trainer. Na een internationale carrière in de wetenschap werkt zij sinds 2008 intensief met het kwantumveld.

Vandaag deelt zij een deel van de ‘wetenschappelijke achtergrond’ over het fenomeen ‘zien zonder ogen’. Anke neemt je ook mee in een simpele voorbereidende oefening zodat je zelf kunt ervaren of het iets is wat je zou willen verdiepen.

Nieuwsgierig? Kom langs en doe mee, alles wat je nodig hebt is:

  • zin in exploreren;
  • zin in spelen;
  • open zijn voor wat er mag gebeuren.

Let the magic begin!

Ontmoet Anke op vrijdag in Lezingruimte Mind.