Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Amber Dresen

Auteur

Dit is hoe je kunt afvallen zonder dieet

Amber Dresen weet als geen ander hoe het is om continue in de cyclus van het jojo-effect te leven. Na ieder dieet in het boek te hebben geprobeerd, besloot ze het over een andere boeg te gooien. Ze ging zelf op onderzoek uit en leerde een nieuw concept. Je kunt afvallen zonder een streng dieet te volgen, en zonder je lievelingseten voor altijd te moeten schrappen. Zo blijft je relatie met voeding gezond, blijf je plezier hebben in je gezonde leefstijl, en wordt je in no-time lekker fit.

Deze gezonde leefstijl veranderingen hebben er niet alleen voor gezorgd dat Amber 15 kilo is afgevallen, maar ze heeft er ook haar levensmissie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen in Nederland te helpen met hun eigen gezondheidsdoelen. Afvallen moet namelijk niet alleen een must zijn, maar dit moet juist een hulpmiddel zijn om zelf gelukkiger en fitter te worden. Je doet dit immers niet voor een ander, maar voor jezelf!

Dagelijks inspireert ze haar 200.000 volgers op de social media kanalen Bamifit en nu gaat ze zelfs een stapje verder. Haar nieuwe kookboek Lekker Fit heeft ze op de markt gebracht om zo niet alleen een uitleg te geven over hoe je kunt afvallen zonder dieet, maar om ook inspiratie te geven over hoe je dit kunt toepassen. Met lifestyle tips, voorraadkast essentials, mealprep uitleg en uiteraard een theorie over het geheel maakt ze een gezonde leefstijl toegankelijk voor iedereen. Daarbij deelt ze gezonde no-bullshit recepten, die jou kunnen helpen om jouw gezonde leefstijl niet alleen leuk, maar ook nog eens super lekker te maken. Leer in deze presentatie wat meer over dit geheel, en zie het als een inspiratiesessie om een boost aan nieuwe motivatie te krijgen om zelf lekker fit te worden!

Ontmoet Amber op vrijdag en zaterdag in het BloggersTheater.

Foto credits: Steven Pennings