Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Amber Dresen

Auteur

Gezond afvallen zonder eetbuien
Amber Dresen weet als geen ander hoe het is om continue in de cyclus van het jojo-effect te leven. De continue teleurstelling als je weer opnieuw je dieet in de steek hebt gelaten, de koekjeslade leeg hebt gegeten of weer bent aangekomen wat er net af was. Toen ze op een avond in de spiegel keek was ze niet meer blij met wat ze zag, voelde ze zich niet fit en was ze er helemaal klaar mee. Klaar met al die onzin diëten. Het was tijd om het anders te doen.

Ze ging zelf op onderzoek uit en leerde een nieuw concept. Je kunt afvallen zonder een streng dieet te volgen, en zonder je lievelingseten voor altijd te moeten schrappen. Zo blijft je relatie met voeding gezond, blijf je plezier hebben in je gezonde leefstijl, en wordt je in no-time lekker fit. 

Deze gezonde leefstijl veranderingen hebben er niet alleen voor gezorgd dat Amber 15 kilo is afgevallen, maar ze heeft er ook haar levensmissie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen in Nederland te helpen met hun eigen gezondheidsdoelen op een leuke manier te behalen. Afvallen moet namelijk niet alleen een must zijn, maar dit moet juist een hulpmiddel zijn om zelf gelukkiger en fitter te worden. Je doet dit immers niet voor een ander, maar voor jezelf! 

Dagelijks inspireert ze haar ruim 250.000 volgers op de social media kanalen Bamifit, waarbij ze niet alleen de allerlekkerste en origineelste gezonde recepten deelt, maar ook jou motiveert om zelf op een gezonde en leuke manier aan de slag te gaan met je gezonde leefstijl! Haar kookboek Lekker Fit heeft ze op de markt gebracht om zo niet alleen een uitleg te geven over hoe je kunt afvallen zonder dieet, maar om ook inspiratie te geven over hoe je dit kunt toepassen. Met lifestyle tips, voorraadkast essentials, mealprep uitleg en uiteraard een theorie over het geheel maakt ze een gezonde leefstijl toegankelijk voor iedereen. Leer in deze presentatie wat meer over dit geheel en zie het als een inspiratiesessie om een boost aan nieuwe motivatie te krijgen om zelf lekker fit te worden, waarbij eetbuien voor altijd verleden tijd zijn!

Ontmoet Amber op zaterdag en zondag in het BloggersTheater.