Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Alec Malmberg

Gynaecoloog

Alec Malmberg is gynaecoloog gespecialiseerd uro-gynaecologie, buik- en bekkenpijn, specifiek chronische endometriose pijn. Hij werkt in het UMCG en in het Universitair BekkenPijn Centrum Beatrixoord te Haren. Ze begeleiden vrouwen met endometriose en klachten op het gebied van plassen, vrijen en ontlasting. 

Daarnaast is Alec lid van de werkgroep #ziedemens. Met elkaar zetten zij zich in om in het UMCG de mens met gezondheidsklachten zo oprecht en goed mogelijk te begeleiden. Tevens is hij lid van de medische adviesraad (MAR) van stichting Bekkenbodem4All patiënten organisatie.

Zijn passie is om samen met de vrouw met verzakking, incontinentie of buik- en bekkenpijn een plan van aanpak op te stellen, wat leidt tot vermindering van klachten en verbetering kwaliteit van leven. Dit onder het motto #ziedemens, meestal lukt dat heel goed.

Endometriose, buik en bekkenpijn, en nu dan?
Uitleg over gevolgen van endometriosepijn, de werking van pijnmechanismen die hieraan ten grondslag liggen en op welke wijze een plan van aanpak kan worden gemaakt.

Ontmoet Alec op het Vrouwenzorgplein.