Koop hier je tickets in de voorverkoop
Menu
2 t/m 5 februari 2023 Jaarbeurs Utrecht

LightsZ The magic of light

LightsZ “The magic of light”
Verlichting gemaakt door LightsZ, zijn handgemaakte sfeerlichten. Speciaal ontwikkeld om een positieve manier van denken te creëren en extra energie te geven. LightsZ heeft als doel het brengen van licht en het verbeteren van ieders persoonlijke ruimte.

Door innovatief te werken met LED verlichting kan ieders persoonlijke ruimte verbeteren. Als extra kunnen LightsZ lampen uitgebreid worden met luchtzuiverende planten, aromatherapie en helende stenen, die persoonlijke rust geven en een zuiverende werking hebben. LightsZ verlichting heeft een trendy design en verlicht iedereen op een moderne en energiezuinige manier.

De LightsZ LED sfeerlampen zijn voorzien van een CE keurmerk. Voel zelf de kracht van LightsZ verlichting thuis of binnen het bedrijf, dankzij de helende werking van de natuurstenen. Aromatherapie en ontspannen met etherische oliën. Schonere lucht dankzij de lucht zuiverende planten. Lampen die meer ontspanning bieden dankzij de extra optie om de kleur van de LED lamp zelf te regelen.

Het is speciaal licht voor persoonlijk gebruik. LightsZ verlichting is daarom geschikt voor iedereen. Wij willen juist iedereen de kans geven zichzelf op een positieve manier te verlichten! Tevens maken we veel gebruik van imitatie planten en is daardoor uitstekend geschikt voor op kantoor. Wegens geen onderhoud maar wel de magie van LightsZ.

Kijk voor meer informatie op onze website, of neem contact op via telefoonnummer: 0683142942 

Bedrijfsgegevens:

LightDesigns

Veemarkt 169

1019 CG

Amsterdam

The Netherlands

Naar de website