BELANGRIJKE MEDEDELING
Menu
3 t/m 6 februari 2022 Jaarbeurs Utrecht

GezondMooiSlank.nl

GezondMooiSlank een Nederlandse webshop met exclusieve gezondheidsmerken voor vitaliteit, schoonheid, gezondheid en een slanke lijn.

Op de Nationale Gezondheids Beurs presenteren wij Juvo biologische vegan maaltijdvervangers, Pro-Ven probiotica en RESET36 een compleet concept om duurzaam af te vallen met intermittent fasting, ampullen en een low-carb eetpatroon.

Juvo raw whole food maaltijdshakes is een gemakkelijke manier om plantaardig, gevarieerd en gezond te eten. De biologische ingrediënten worden gevriesdroogd, fijngemalen en gemengd, verder niets. Levende superverse voeding die je alles geeft wat je nodig hebt.

Pro-Ven probiotica is het grootste assortiment supplementen met bacterie-stammen voor de darmen. Voor elke leeftijd en voor verschillende situaties is er een speciaal voedingssupplement met eigen effecten.

RESET36 combineert probiotica, raw food en vloeibare L-carnitine tot een compleet concept om af te vallen. Afvallen duurt 36 dagen. Je “reset” je energie-verbranding: van suiker naar vet verbranden. “Restyle your life, Reset your body”.

Bekijk nu alvast de website van GezondMooiSlank.nl

Naar de website