Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Europese introductie van de Body Boost Bed

Wij belasten ons lichaam iedere dag; we sporten, werken, maken op voedingsgebied niet altijd de gewenste keuzes en wij worden natuurlijk ouder. Om het herstel van ons lichaam te versnellen zijn er veel verschillende methoden. Als Europese primeur is de Body Boost Bed de eerste full-body en medisch gecertificeerde oplossing om met lichttherapie het lichaam snel en zonder bijwerkingen te herstellen. De oplossing voor pijnverlichting, verbeterde bloedcirculatie, snel lichamelijk herstel en het verbeteren van huidimperfectie.

Op de Gezondheidsbeurs 2019 tonen wij de Body Boost Bed achter in een bus op stand F17 in Hal 1 tegenover het Gezondheidstheater. Herstelspecialist Roy Teesing verteld daar graag meer over de toepasbaarheid en de techniek die lichttherapie zo effectief maakt in het bestrijden van lichamelijk ongemak.

Op iedere beursdag spreekt Roy om 11.00u in Lezingruimte 8 over de toepasbaarheid van lichttherapie voor de intensieve sporters; "Blessures voorkomen en sneller herstellen? Het kan!".

Wij hebben interessante beursaanbiedingen voor de bezoekers aan onze stand, mis deze niet!

Voor ondernemers die hun klanten een alternatief voor herstel willen bieden, hebben wij een eenmalige beurskorting op de aanschaf van een Body Boost Bed. Hierdoor kan jij voor een goede prijs straks jouw klanten een innovatieve behandeling bieden.

Naar de website