BESTEL HIER TICKETS IN DE VOORVERKOOP
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

De Witte Eland

De Witte Eland, Future Food

Wat eten we in de toekomst? Kunnen we straks wel alle monden voeden? Blijft ons voedsel, en de productie ervan, zoals nu of zal het allemaal anders zijn?
In Scandinavië hebben ze 15 jaar geleden al ingezien dat het anders moest. Men is bewust gaan nadenken over voeding en de productie ervan.
De Witte Eland introduceert twee pure en bewuste merken uit Scandinavische in de Benelux.
Wholi Food, een bedrijf wat de missie heeft om insecten te integreren in ons voedsel. Insecten zijn voedzaam, lekker en duurzaam te kweken. Met de voedingswaarde van vlees en een klimaat-effect vergelijkbaar met planten. Bijvoorbeeld proteïne repen, een bron van B12, ijzer, gluten- en lactose vrij. En.. bijna biologisch.
Lofoten Seaweed Company, zeewier is een rijke bron van o.a jodium, belangrijk voor de schildklier en zwangerschap. Ocean Superfood, wild en duurzaam geoogst rondom de Lofoten. Bijvoorbeeld Lofoten Umami, een heerlijke mix van zeewier en stokvis.
Ga niet wachten op straks, kom vandaag proeven!

Naar de website