Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Choosy & Delicious

Van Voedselallergie tot gastronomie. De specialist van Vlaanderen in zake voedselallergieën. 

Geeft lezingen en workshops voor particulieren en bedrijven voor iedereen die op een of andere manier te maken heeft met voedselallergieën.

Wij zorgen ervoor dat er nog leven is na de diagnose van een voedselallergie, hoe doen we dat?

Met de hulpmiddelen zoals, boeken en producten die we zelf ontwikkeld hebben met ondersteuning van 2 professoren van het UZ van Leuven. nl. Prof. Dr. Christine Breynaert ( allergoloog, immunoloog) en Prof. dr. Tim Vanuytsel ( maag- darm en leverspecialist)

Wil je jezelf laten testen op een voedselallergie, kom dan even langs breng eventueel je product mee waar je allergisch voor bent of waar je aan twijfelt of je er allergisch aan bent.

Als Orthomoleculair Voedingstherapeut en Bio resonantie therapeut geeft  Viviane ook voedingsadviezen, dat je door kleine aanpassingen aan je voedings- en of leefgewoonte heel veel problemen opgelost raken.

Naar de website