Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Chi Natural Life

You’ve got Chi!
Bij Chi Natural Life willen we het bewustzijn van de positieve werking van natuurlijke producten op de gezondheid vergroten. Wij zijn trots dat we de verbinding mogen zijn tussen de levenskracht van de natuur en jouw gezondheid.

We ontmoeten je graag op de Chi Natural Life stand! Bij ons vind je alles voor een natuurlijke gezondheid: essentiële oliën, plantoliën, natuurlijke cosmetica, voedingssupplementen, aromaverdampers en meer! Kom ook naar onze lezing over essentiële oliën!

Spirulina Smoothies proeven bij Chi!
Spirulina is het meest complete en 100% natuurlijke voedingssupplement dat er bestaat. Het is een oeroud blauwgroen spiraalvormig algje dat behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Het bevat meer dan 90 vitale voedingsstoffen en heeft een reinigende, opbouwende en herstellende werking. Bij het detoxen wordt vaak spirulina geadviseerd! Het is pure voeding voor meer weerstand en energie en hoort eigenlijk op elke ontbijttafel thuis om zo de dag goed te beginnen. Kom bij Chi Natural Life een spirulina smoothie proeven en ervaar het zelf!

Naar de website