Koop hier je tickets in de voorverkoop
Menu
2 t/m 5 februari 2023 Jaarbeurs Utrecht

Body Boost Bed

Lichttherapie: “Het krachtige alternatief voor het verminderen van klachten en het verbeteren van de gezondheid!” 

Door de persoonlijke strijd met zijn gezondheid en chronische stress, is Roy Teesing op zoek gegaan naar niet-ingrijpende oplossingen voor het verbeteren van de gezondheid. Hij was er namelijk van overtuigd dat er meer mogelijk moest zijn, dan opties die veel bijwerkingen met zich meebrengen of waarvan je lange tijd moet herstellen, zoals bijvoorbeeld een operatie of medicijngebruik.

Gelukkig kwam Roy al snel hele vernieuwende alternatieven tegen en omdat veel van deze mogelijkheden bij het grote publiek nog onbekend zijn, probeert hij de bevindingen van zijn zoektocht zoveel mogelijk met iedereen te delen. Roy vind het echt enorm belangrijk dat mensen met (chronische) klachten op de hoogte zijn van alle beschikbare behandelopties, zodat ze zelf kunnen kiezen voor de methode waar ze zich prettig bij voelen.

Dit jaar gaat Roy, samen met zijn team, proberen om alle vragen omtrent lichttherapie te beantwoorden. Dus ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe lichttherapie precies werkt, hoe en waar jullie deze behandeling (vergoed) kunnen ondergaan, hoe ons lichaam reageert op licht en hoe door deze therapie (chronische) klachten, zoals pijn of ontstekingen kunnen worden verminderd?

Dan nodigt Roy je graag uit bij zijn dagelijkse presentatie over de kracht van lichttherapie. Daarnaast staat zijn team de hele beurs voor je klaar op stand F17, waar ze de lichttherapie ook kunnen demonsteren. Roy en zijn team van BodyBoostBed kijken ernaar uit om je tijdens de beurs te mogen ontmoeten!

Ontmoet Roy dagelijks in het PresentatiePodium of op zijn stand.

Naar de website