Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Blue Ribbon/Prostaatkankerstichting

Per jaar krijgen ca. 13.000 mannen de diagnose prostaatkanker. Het is de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen. Ca. 3.000 mannen overlijden jaarlijks aan de gevolgen van prostaatkanker. Prostaatkanker wordt meestal vastgesteld bij mannen vanaf 50 jaar.

De Prostaatkankerstichting is dé patiëntenorganisatie die opkomt voor mannen met prostaatkanker en hun naasten, onder andere door lotgenotencontact te bieden, voorlichting en informatie te verstrekken en de belangen van patiënt en naaste zo goed mogelijk te behartigen. Samen met de stichting Blue Ribbon maakt de Prostaatkankerstichting zich ook sterk voor bewustwording van prostaatkanker en de gevolgen ervan bij mannen vanaf 50 jaar.

U kunt bij de Prostaatkankerstichting terecht met vragen aan onze ervaringsdeskundigen. Vragen over hoe zij een behandeling hebben ervaren of hoe u kunt omgaan met de gevolgen van uw ziekte. Voor uzelf, maar ook voor uw naasten.

Steun ons werk en word donateur voor € 35,- per jaar. U krijgt dan het Prostaatkankerlogboek, 4x per jaar ons magazine Nieuws en onze digitale nieuwsbrief. Lees verder op www.prostaatkankerstichting.nl/word-donateur.

Naar de website