BELANGRIJKE MEDEDELING
Menu
3 t/m 6 februari 2022 Jaarbeurs Utrecht

BeterHulp

BeterHulp (Stand B01)

Gemakkelijk omdraaien in bed lijkt zo gewoon. Beterhulp heeft een goede oplossing als u daar wat moeite mee heeft, of als u geholpen moet worden met omdraaien. De praktische producten van Wendylett, kunt u op de stand in een hooglaagbed uitproberen en voelen. Als u geen plaats wil nemen in het bed, doen we het u en evt. zorgverleners graag even voor!

 

Tevens live demonstraties van aantrekhulp voor kousen met o.a. de Doff ’N Donner, Handylegs, Steve+, Arion Easyslide, Magnide en SlideX. Zelf eerst een paar aankleedhulpmiddelen uitproberen om een miskoop te voorkomen? Graag, want ook wij willen alleen maar tevreden klanten!!

Vermoeide benen na een lange dag op de beurs? Preventieve steun helpt u om dikke enkels te voorkomen, tegen spataderen en het vermoeide gevoel na een lange dag tegen te gaan. Natuurlijk hebben we hier de mooiste katoenen kousen, die u ter plekke bij ons kunt meenemen en afrekenen!

BeterHulp levert tevens Therapeutisch Elastische kousen (TEK) van o.a. Mediven, Jobst, Bauerfeind, Sigvaris, Varodem, Juzo en Sanyleg!

Tot ziens op Stand B01 van BeterHulp!

Naar de website