Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht
string(0) ""

Welkom op de AllergieBeurs!

Onderdeel van de GezondheidsBeurs - Februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Lekker leven met een allergie! in samenwerking met Happy Living Academy
Wanneer je vanwege je gezondheid bewust moet kiezen wat je koopt, gebruikt, eet of drinkt dan is dit het evenement voor jou! Er zijn zoveel mooie producten en diensten, we vertellen je er graag over. Bezoek de AllergieBeurs als thema van de Nationale GezondheidsBeurs in de Jaarbeurs Utrecht, de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl, met of zonder allergie.

Bekijk hieronder de verschillende onderwerpen binnen de AllergieBeurs. Klik op het icoon en kom meer te weten.

Voeding1       Huidallergie2       Insectenallergie3       Inhalatieallergie4       Beroepsallergie5       Medicijnenallergie6


Over allergie

In korte tijd het verschil uitleggen tussen allergie en overgevoeligheid is best een uitdaging, mocht je meer willen weten dan is dit artikel aan te raden. En… natuurlijk de AllergieBeurs bezoeken, daar is nog zo veel meer te ontdekken!

marloes_klein
Ontmoet Marloes Collins van AllergiePlatform.nl

Een allergie of overgevoeligheid kan bij verschillende organen klachten geven, denk aan je darmen, neus, ogen, huid of longen. De behandeling is niet altijd even simpel, maar toch zijn er genoeg mogelijkheden voor een happy lifestyle! Marloes Collins, directeur van Happy Living Academyen uitgever van een tiental boeken over allergie, neemt je mee op weg naar minder klachten. Wil je meer weten over allergie of overgevoeligheid, ontmoet haar dan op de AllergieBeurs of kom naar haar presentatie. Allergisch? Weet wat je eet!
foodDe AllergieBeurs is een thema van de GezondheidsBeurs. Het aanbod bij exposanten en op terrassen is dus niet altijd geschikt voor bezoekers met een allergie. Vraag daarom zelf áltijd naar de herkomst en ingrediënten. Sla over bij twijfel. Wees voorbereid zoals je in je dagelijks leven bent als je iets aangeboden krijgt. Je blijft immers zélf verantwoordelijk. 

Daarom, als je ergens allergisch of overgevoelig voor bent: Gebruik de producten op een manier die past bij je medische conditie + Blijf alert. Accepteer bij twijfel geen (proef)monsters.

Wees zeker van alle ingrediënten. Er zijn terrassen waar OOK (maar niet uitsluitend!) aanbod is dat rekening houdt met allergieën en gevoeligheden. Kijk vooraf goed naar de aanwijzingen bij het cateringaanbod. Het kan zijn dat het aanbod dat wel geschikt voor jou is, zich op een ánder terras bevindt. Neem voor noodgevallen je eigen medicatie mee.


Exposantenlijst

Bekijk hier de exposantenlijst van De Nationale GezondheidsBeurs en AllergieBeurs. Je kunt hier handig met filter zien welke exposanten aanwezig zijn.


Ticket(s) bestellen 2024

Ticket voorverkoop start november 2023.

1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht